Followers

11 June 2011

Di sebab kan 1 saat , mengubah idop aq utk selame lame nye : (







yang aq nak tunjuk kan bukan nye aq nie bdk2 hot yang slalu lepak depan Pavi and snap with DSLR ! or lepak dlm toilet Pavi tu or aq nak tunjuk aq nie bdk KL ?? bkn . tapi yang aq nak tunjuk ialah tarikh ini . pade ari ini laa ia terjadi : D



balik dari KL konon nye nak pergi umah fmly angkat . nak tengok orang nikah . so ley snap2 sikit . tapi . lagi berape KiloMeter nak sampai ... aq excdnt . kejadian dekat area kesuma di fasa 7 . time tu aq dengan mmbr aq fared  . kite orang naik 1 moto . aq yang rider . so x nak mati bawah lori nye pasal , aq amek keputusan utk langgar pembahagi jalan . and this the result : D but Alhamdulillah . aq dengan mmbr aq masih selamat . mmbr cedera ringan . aq just jahit2 sikit utk nampak lagi matang . HAHAHAHA !! so aq sempat lagi utk pkai baju raye tahun nie . Syukur sgt . pade pengantin , tahhniah yerk : D

Thanks read :) Like bolee ?

21 comments:

  1. ko dah buat keputusan yg betol di and aku YAKIN ayie pun sokong tindakan dratis ko tu ;D

    ReplyDelete
  2. aq ciap tny ayie lagi , betol ke x keputusan aq . die ckp mmg btol pon . klu x , x tau ape jd . die cite kat polis pon , polis pon ckp nsib baik aq sempat berfikir time tu . Alhamdulillah . tuhan bg pluang idop :D

    ReplyDelete
  3. moga ko cpt sembuh la kwn ku..^_^
    amin..!!

    ReplyDelete
  4. smga cept sembuh jgn lupe mkn ubt yeee :)

    ReplyDelete
  5. Pasnie kene lebih hati2 la erkk ... maybe ade hikmah sume nie jadi . so aggap jek nie satu ujian dlm idop . take care , jgn lupe mkn ubat .. doakan cepat sembuh so boleh continue wat keje2 freelance anda . :) peace !

    ReplyDelete
  6. Hunnie Bunnie : dun needd said , coz i'm not :D Thnks atas doa anda . Amin ! Btw Thnks kate2 smngt tu k :D

    Fitrah Firdaos =): Amin . Thnks :D

    HitSuki MiRayie : Said :( HAHA . aq okay je laa !! Thnks yerk !!

    ReplyDelete
  7. semoga cepat sembuhh!!!! jage diri kk..

    ReplyDelete
  8. bgs r bro,,,
    tgh mcm 2 pwn bleh pk menda yg btwl tuk d buat,,,
    klau kta da lme dah 'jln' dlu,,,
    haha
    next tyme hati2 k
    smoga cpt smbuh,,,

    ReplyDelete
  9. HAHA . Tuhan masih bg pluang utk taubat . okay Thnks :D

    ReplyDelete
  10. adeh.. syadi... sy lah org y mrnikah ms tu kan.hehhe

    ReplyDelete